top of page
Familie portrett

Hvem kan ha nytte av behandlingen?

Behandlingen er relevant for alle som ønsker bedre helse, enten det er for å forebygge problemer eller å håndtere eksisterende plager. Med fokus på kropp og nervesystem, er denne terapien egnet for alle.

Voksne

Over tid samler det seg opp fysisk, emosjonell og kjemisk stress som nerve- og muskelterapi kan reversere. Vi gir deg mer energi og forbedrer funksjonen av ditt immunsystem, fordøyelsessystem, hjerte- og karsystem og andre systemer i kroppen. For mer helsebringende liv er det nødvendig med regelmessig behandling av ditt nervesystem. Nerve- og muskelterapi fjerner blokkeringer som er fremkalt av strukturelle skjevheter som forstyrrer den indre

Ungdom og studenter

Ungdomstiden er røff med mye aktiv- itet og traumer som psykiske og fysiske skader. En fysisk, emosjonell eller kjemisk traume kan forårsake nerve-

forstyrrelser. Alt henger sammen og dette kan påvirke de indre organer, mental helse, immunforsvaret, styrke og balanse. Denne behandlingen holder ungdommen frisk uten medisiner.

Nerve- og muskelterapi fjerner stress fra hjernen og nervesystemet. (Konsentrasjon, oppmerksomhet, medmenneskelig oppførsel, øke IQ, bedre koordinasjon og kroppsfunk-
sjon). Uansett hvilke helseproblemer en student har, vil nerve- og muskelterapi hjelpe og forbedre din sjanse til en naturlig helbredelse.

Sportsutøvere

Idrettsutøverens hemmelige våpen:

Muskel- og nerveterapi er avgjørende for en aktiv idrettsutøver og kan være den avgjørende detaljen for suksess i toppsjiktet. Den opprettholder kroppens balanse, sikrer et sunt nervesystem og optimal muskelfunksjon.

 

Ved å forebygge og fremskynde heling etter skader, spiller terapien en uunnværlig rolle. Regelmessig behandling sikrer topp prestasjoner og smidighet, og forhindrer skader fra å spre seg til kroppens kjerne. Nerve- og muskelterapi bør være en grunnleggende del av enhver idrettsutøvers behandlingsplan.

Spedbarn og barn

Barn kan utsettes for fall og trenger kontroll av ryggeraden og resten av beinsystemet for skjevheter. Nerve- og muskelterapi vil gi alle barn en sunnere helse med bedre motstandskraft.

Med denne behandlingen vil barna

lettere skille ut forurensning og hjelpe de som er syke til å bli raskere friske. Astma, kolikk, øreinfeksjoner er vanlige plager som kan behandles med nerve- og muskelterapi.

Kvinner og gravide

Hvis det er noen som virkelig har
godt av behandling med nerve- og muskelterapi så er det gravide. Bekkenområdet mottar store mengder med nervekommunikasjon. Eggstokk, egglederne, nyre, binyre og andre indre organer.

Alle trenger et friskt nervesystem for å fungere riktig. Dette kan nerve- og muskelterapi hjelpe deg med.

Kvinner med menstruell smerte, ubehag og uregelmessighet, seksuell funksjon, fruktbarhet eller overgangsalder, kan få hjelp.

Graviditeten kan lage forvridning, som kan gi smerte og utmattelse.

Nerve- og muskelterapi kan hjelpe deg å holde din kropp i balanse. Hoften blir avslappet og åpen så barnet har størst mulig plass til å utvikle seg.

Eldre

Eldre er blant de som bruker mest medikamenter. Det er ikke unormalt for enkelte å ta mange medisiner samtidig som kan føre til alvorlige reaksjoner.

 

Som nerve- og muskelterapaut tilbyr jeg en medisinfri behandling som et alternativ til dagens overforbruk. Din kropp er den beste til å lage det din kropp trenger til en hver tid. Nerve- og muskelterapi hjelper deg så kroppen naturlig produserer det den trenger.

bottom of page