top of page

Dame 52, Bærum

HODE- OG NAKKESMERTER

Jeg gikk til BliBra fordi jeg hadde vondt i hodet og hadde nakkesmerter. Etter første behandling ble mye borte. Etter flere behandlinger er alt bra, og ikke bare det, men magen fungerer også bra!

Anbefaler på det sterkeste å kontakte BliBra.

Mann 48, Oslo

HØY PULS

Fikk hjelp av BliBra da pulsen ikke ville ned igjen. Etter noen dager med vitamintilskudd som ble anbefalt, var pulsen mye roligere. Nå har jeg ikke de problemene mer. Nakken og ryggen er også blitt veldig bra!

Dame 42, Oslo

SYMPTOMER ETTER BILKOLLISJON

Etter å ha prøvd alt, fikk jeg høre om BliBra. Jeg oppsøkte BliBra fordi jeg aldri kom meg etter en bilkollisjon. Etter få behandlinger merket jeg at ting begynte å slippe. Etter noen måneder kunne jeg igjen begynne å jobbe og være den moren jeg ønsket å være.

Dame 50, Trondheim

BRENNENDE SMERTER I BENA

Jeg ønsker å anbefale BliBra som jeg fikk høre om etter å ha hatt brennende smerte i bena i mange måneder og ikke fått noe hjelp. Da jeg bor på Vestlandet har det ikke blitt så bra oppfølging som det skulle ha vært, men BliBra-terapeuten hjalp meg og jeg merket stor forskjell på hele kroppen.

Dame 67, Oslo

LAV ENERGI OG HØYT BLODTRYKK

Fikk stor hjelp av Kyrre. Jeg hadde ikke energi ... Etter å ha fått behandlinger og fulgt opp med vitaminer han anbefalte meg, har blodtrykket gått ned og legen har nå tatt meg av alle medisiner som jeg tok. Ta kontakt med BliBra så håper jeg du også får god hjelp!

Dame 47, Asker

ALLERGIER

Min pollenallergi, andre allergier/intoleranse og kjemiske miljøintoleranser, innebærer at jeg blir dårlig av vanlige lukter som blomster, parfyme og skyllemiddel og mye som er i luften til ulike tider.

Etter seks måneder med behandlinger bruker jeg nå langt færre medisiner og fungerer mye bedre enn før. Til hver behandling har jeg med en rekke produkter/vekster/lukter jeg reagerer på og som Bli-Bra-terapeuten så styrker min motstandsevne for.

Det virker!

Men det tar lang tid, for det finnes så ekstremt mange kjemikalier og dufter i alt mulig som jeg reagerer på. Provokasjonstester jeg ufører hjemme på egenhånd bekrefter i svært høy grad at jeg hos BliBra får riktige anbefalinger hva gjelder kosthold og vitamintilskudd. Kroppen min er gradvis i ferd med å heles!

Dame 38, Asker

BEKKENPROBLEMER, STRESS OG LAVT IMMUNFORSVAR 

Etter å ha gått regelmessig til Kyrre i 9 år kan jeg trygt anbefale denne behandlingsformen som har hjulpet meg til økt konsentrasjon, med kostholdsveiledning, styrket immunforsvar, bekkenproblemer i svangerskap og stress v/senking av stressnivået i kroppen. Kyrre har hjulpet meg i akutte (bekken problemer) situasjoner, men det har også virket forebyggende. Nå har Kyrre hjulpet meg med behandling av diverse plager (bla betennelse) knyttet til avrevet menisk og jeg slipper heldigvis å operere kneet. Jeg vil helt klart anbefale behandling av store og små plager hos BliBra.

Artikkel i Budstikka mens jeg holdt til på Vollen.

 Kyrre Fageraas, 94895212  eller  post@blibra.no 

 

 ASKER 

 Slemmestadveien 216, 1392 Vettre 

Inngang port ved veien, med skilt BliBra.
Adkomst: Med bil er det mulighet for parkering utenfor porten.

Med buss til Blakstad bussterminal. 3 minutter å gå.

OSLO

 Majorstuveien 13a, Majorstuen 

Inngang Industrigata. Ringeknapp nederst til venstre med M13

bottom of page