top of page

Kyrre Fageraas
– fra snekker til terapeut

I dag praktiserer jeg en rekke avanserte teknikker, inkludert Koren Specific Technique, Nutritional Response Testing, Bio-Kinetics, Morphogenic Field Technique, MyoKinesthetic System, Jennetics Brain Adjustment System of Chiropractic, Jennetics Radiation Detector (JRD) og Jennetics Longitudinal Axial Traction System. Jeg er også en sertifisert massør (MNMF).
 
Min historie begynte med en uventet utfordring: en whiplash-skade i nakken som krevde mer enn bare vanlig medisinsk oppmerksomhet. Til tross for utallige forsøk på hjelp her i Norge, fant jeg ingen lindring hos leger, kiropraktorer eller alternative terapeuter.

Kyrre med Sara på benken.jpg

Behandlingen er smertefri 
– og som det aller naturligste i verden, storkoser Sara seg på benken.

Min 
historie

Min redning kom fra en uventet kant, et lyspunkt i form av Dr. DC Carl H. Jelstrup i USA. Hans ekspertise innen kiropraktikk, kraniosakralterapi, NUCCA correction og elektromedisinsk behandling i Seattle, banet vei for min helbredelse.

Tro det eller ei, etter bare én behandling, følte jeg meg som en ny person – fri fra smerten som hadde plaget meg så lenge.

Denne opplevelsen inspirerte meg til å grave dypere. Jeg ønsket ikke bare å forstå, men å omfavne den behandlingsformen som ga meg nytt liv. Jeg lærte, ikke bare for min egen skyld, men for å kunne være til stede for andre som kanskje står overfor lignende utfordringer.

Dr. Jelstrup ble ikke bare min redningsmann, men også min mentor, veileder og inspirasjon. Hans støtte og veiledning har vært uvurderlig siden 2007 og frem til i dag.

Min reise har lært meg at selv i de mørkeste øyeblikkene kan det finnes lys og håp. Og nå, som din BliBra-terapeut, er jeg her for å dele den visdommen og helbredelsen jeg har oppnådd. Sammen kan vi utforske veien mot bedre helse, velvære og en dypere forståelse av kroppens iboende styrke.

 

Velkommen til din reise mot en bedre deg!

Carl til Kyrre.WEBP

"Carl H. Jelstrup is a legend in the Puget Sound area of Washington.  He is a Norwegian by birth, a chiropractor by training, a cranial-sacral specialist and electro-medicine practitioner by choice.  Dr. Carl is most of all an iconoclast and an independent thinker."

Møtene med Carl er uvurderlige for min faglige utvikling. 

Vi dykker ned i spesifikke emner og deltar på intensivkurs som gir oss muligheten til å lære om de nyeste fremskrittene innen feltet. Det er virkelig inspirerende å kunne oppdatere meg på de nyeste testmetodene og den siste teknologien som er tilgjengelig. Disse reisene gir meg ikke bare faglig innsikt, men også en unik mulighet til å styrke båndene med kolleger og utvide mitt internasjonale nettverk.

 

Når jeg sitter på flyet hjem, føler jeg alltid en blanding av spenning og forventning. Jeg gleder meg ikke bare til å ta med meg den nye kunnskapen jeg har tilegnet meg tilbake til min praksis, men også til å dele den med mine kolleger og pasienter. Å kunne bruke denne kunnskapen til å hjelpe andre og forbedre helsen til mine kunder – som kommer reisende fra hele landet, er virkelig en av de mest givende aspektene ved mitt yrke. Jeg tror på betydningen av kontinuerlig læring og utvikling, og disse reisene er en viktig del av min personlige og profesjonelle vekst.

 

Jeg ser frem til hver gang jeg kan dra til USA for å fortsette denne berikende reisen innen naturmedisin, og jeg håper å kunne inspirere andre til å søke etter kunnskap og forbedring på sine egne felt også. Sammen kan vi skape en bedre og sunnere fremtid for alle.

 

Tusen takk for at dere deler denne reisen med meg!"

faglig og personlig utvikling 

Jeg ønsker å dele en spennende del av min reisevirksomhet med dere. Et par måneder av året tilbringer jeg i USA, hvor jeg har privilegiet av å møte min mentor innen naturmedisin, Carl.

Kyrre og Carl web.jpg
307FE0AA-D789-4208-B598-6961C951D19F.jpeg
307FE0AA-D789-4208-B598-6961C951D19F.jpeg
79751763-8DDC-4CE8-A318-7646C3B77381_1_201_a.jpeg
79751763-8DDC-4CE8-A318-7646C3B77381_1_201_a.jpeg
EF498228-FDFE-498B-8537-51A005944CA0_1_201_a.jpeg

 Kyrre Fageraas, 94895212  eller  blibraigjen@gmail.com 

 

 ASKER 

 Slemmestadveien 216, 1392 Vettre 

Inngang port ved veien, med skilt BliBra.
Adkomst: Med bil er det mulighet for parkering utenfor porten.

Med buss til Blakstad bussterminal. 3 minutter å gå.

OSLO

 Majorstuveien 13a, Majorstuen 

Inngang Industrigata. Ringeknapp nederst til venstre med M13

bottom of page